top of page
  • Yazarın fotoğrafıBurak Akarslan

GÖKHAN NAKLİYAT BAHÇELİEVLER

Evden eve nakliyatın belirli bir prosedürü bulunmaktadır. Müşterilere öncelikle taşınacak eşyalar noktasında bilgi alınmakta ve bu bilgiler ışığında firmalar gereken hazırlıkları yapmaktadırlar. İlk etapta ofis ya da evdeki eşyalar yerinde incelenmekte, hangi eşyaların nasıl yükleneceğine dair bir plan oluşturulmaktadır. Bu plana sadık kalınacak şekilde araç ve eleman sayısı belirlenmekte ve işlemler başlamaktadır Evden eve nakliyatta en uygun ve en hızlı şekilde eşyaların yeni yerine taşınması amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda Gökhan Nakliyat hem kalitesiyle hem de uzman ekipleriyle her zaman sizlere yardımcı olacaktır. Dilerseniz evden eve nakliyatta deneyimli firmamız ile hızlıca görüşebilir ve hizmet alabilirsiniz.


Eşyalarınız yeni adresinize getirildiğinde personellerimiz eşyalarınızı aracımızdan boşaltarak evinize getirir. Talep etmiş olduğunuz odalara eşyanın yerleşimini sağlarlar. Evinizden sökülen eşyaların montajı tarafımızca sağlanıp onayınız ile firmamız teslim eder.

Ücretsiz expertiz hizmetimiz mevcuttur. Nakliyat talebinde bulunan her müşterimize firmamızın personelleri eşyaların gerekli incelemelerini yapar.


“Ulaştırma Bakanlığı tarafından şehir içi ve şehirler arası nakliyat hizmeti verebilmek adına K1,K3 eşya taşıma yetki belgelerine sahip firmalar arasındayız.


bottom of page